"VAR" fadæse kostede Hobro IK sejren...

Referat fra JS kampen mod Dronningborg Boldklub fra LigaBold.dk -
 
Hvem stod I overfor i seneste spillerunde og hvad blev slutresultatet?
Vi spillede 0-0 ude mod Dronningborg Boldklub.

Hvordan vil du beskrive opgøret?
Det var en meget taktisk affære først og fremmest. DB stod meget lavt på banen med 10 spillere, og ville åbenlyst gerne finde deres hurtige og dygtige angriber, Kasper Nørbech, i bagrummet. Det havde vi dog meget godt styr på, og Dronningborg blev aldrig rigtig farlige i 1. halvleg. Vi var ekstremt meget på bolden, og vi havde faktisk en fin boldomgang, men det var svært at komme igennem den kompakte DB defensiv. Det lykkedes to-tre gange, hvor vi desværre ikke omsatte mulighederne til mål. 
DB keeper, Lasse Nylander stod igen en god kamp.
Vi gjorde det meste rigtig i 1. halvleg bortset fra at vi ikke fik scoret. 
 
2. halvleg blev en anden af slagsen. Vi får to gule kort og spiller i en periode 9 mod 11, hvor vi bruger meget energi. Da vi kommer 11 på banen igen mangler vi energi og overskud. Vi forsøger med nogle indskiftninger, men vi får aldrig bid igen, og DB skaber vel lige så mange muligheder, som vi, i 2. halvleg. 

Så opstår situationen, hvor én af vores spillere bliver nedlagt i feltet, og dommeren dømmer straffe. Vores anfører tager bolden og ligger på pletten, men pludselig er linjedommeren meget interesseret i at få snakket med hoveddommeren. Efter flere minutters snak når duoen frem til, at straffesparket skal annulleres til stor frustration for Hobro lejren. 
Efter kampen forsøger dommertrioen at forklare situationen, men helt skarp og forståeligt blev forklaringen desværre ikke.  
 
Vi sad tilbage med skuffelse efter en kamp, hvor vi følte vi skulle have haft 3 point, men sådan er rækken, hård og lige. Og vi må se frem til de 4 sidste og svære afgørende kampe.
 

Hvad betyder kampens resultatet for jer i tabellen før de sidste kampe i efteråret?
Det betyder, at vi med hiv og sving lige holder os i top 4. Men det bliver en gyser afslutning uden lige, for ALLE hold. Kun Tjørring står godt inden de sidste kampe, men de skal stadig have point for at være sikker på at forblive i top 4. Nu skal kynismen skrues på.

Hvis du i bagklogskabens ulidelig klare lys, kunne ændre noget i sæsonen indtil nu, hvad vil du så gøre om?
Ja der er lidt forskellige ting, men det hjælper ikke at bruge energi på nu. Vi skal gøre os så klar som muligt på den afgørende fase i efteråret.


Tilbage til oversigten