Vemodig afsked med barndomsklubben

Hobro IK og Christoffer Østergaard er i dag blevet enige om at ophæve kontrakten, der oprindeligt løb frem til sommeren 2016.

Det har været et ønske fra den unge 22-årige forsvarsspiller at få mere spilletid, og det har udsigterne ikke været gode til i Hobro med de spillertyper, der skal bruges for at sikre overlevelsen i Alka Superligaen i denne sæson.

Derfor har Christoffer Østergaard i samråd med sportschef Jens Hammer Sørensen truffet den svære beslutning om at komme videre og forsøge at få spilletid i en anden klub.

"Det er en vemodig dag, fordi jeg har ophævet kontrakten med min barndomsklub, som har betydet rigtig meget for mig. Jeg har været i klubben siden jeg var otte år," fortæller Christoffer Østergaard, der til dagligt kaldes "Ø" af holdkammeraterne.

Der er endnu ikke en konkret aftale på plads for Christoffer Østergaard, men der er til gengæld en dialog med flere klubber i øjeblikket.

"Jeg er både glad og lettet, fordi jeg tror, at det er det bedste for mig lige nu. Jeg er spændt på at komme til at spille fodbold et andet sted, men jeg håber for alt i verden og i hele mit hjerte, at Hobro IK overlever i Superligaen," understreger Christoffer Østergaard.

Christoffer Østergaard har ophævet kontrakten med Hobro IK og søger nu spilletid i en anden klub. (Foto: Dannie Rosenkrantz)

En fodboldspiller med klub-DNA og sande værdier
Hos sportschef Jens Hammer Sørensen har det også været en svær beslutning at være med til at ophæve kontrakten med Christoffer Østergaard.

"Vi har kendt ham i mange år, da han har gået hele vejen fra vores egen ungdomsafdeling, og det er vi rigtig stolte over. Christoffer er en dygtig forsvarsspiller, men han mindst ligeså god som central midtbanespiller," siger Jens Hammer Sørensen.

At Christoffer Østergaard også har klubbens DNA og sande værdier med i blodet, er sportschefen heller ikke i tvivl om.

"Jeg har kæmpe respekt for de spillere, der vægter fodboldens højest og først og fremmest vil ud og spille kampe, fremfor at kigge på lønsedlen. Vi siger farvel til Christoffer efter mange år, men det bliver forhåbentlig til et gensyn på et senere tidspunkt," siger Jens Hammer Sørensen.


Tilbage til oversigten