Vigtige point på spil inden FCV-møde søndag

Årets sidste Superligakamp bliver for Hobros vedkommende en uhyre vigtig én af slagsen. Her er det F.C. Vestsjælland der byder velkommen, når dommer Dennis Mogensen fløjter opgøret i gang kl. 14.00 søndag eftermiddag.
 
Og det er ingen hemmelighed, at F.C. Vestsjælland er en af Hobros direkte konkurrenter i kampen om overlevelse i Superligaen i denne sæson. Det fornemmer man også ganske klart, hvis man kaster et blik på den akutelle stilling i tabellen, hvor kun 6 point adskiller morgendagens to duellanter: Hobro indtager i øjeblikket 7. Pladsen med 20 point – 6 point ned til F.C. Vestsjælland, der sidder på den ene af de to nedrykningspladser.
 
Derfor vil 3 point også lune ganske gevaldigt i morgen, når de 90 minutters fodbold er tilbagelagt. Og chancerne for dette er også ganske lovende, hvis Hobro kan følge op på de flotte takter fra forrige møde, hvor F.C. Vestsjælland blev sendt hjem fra DS Arena med et 3-1-nederlag i bagagen.
 
Til kampen i morgen har trænerteamet udtaget følgende 18 spillere:
 
1. Jesper Rask
2. Anders Egholm
3. Jesper Bøge
4. Jacob Tjørnelund
5. Rasmus Lynge Christensen
7. Rasmus Ingeman
9. Emil Berggreen
10. Martin Thomsen
11. Mads Jessen
12. Jonas Damborg
13. Mads Justesen
14. Thomas Hansen
17. Rune Hastrup
20. Mathias Bersang Sørensen
21. Martin Pedersen
22. Mads Hvilsom
26. Martin Mikkelsen
80. Quincy Antipas
 
Til de fans, som ikke tager turen til Slagelse i morgen, bliver kampen vist på Canal 8 fra kl. 13.15. Der er kick-off kl. 14.00. Desuden vil der kampen igennem blive opdateret fra klubbens Twitter-profil, hikfodbold.dk, via hastagget #fcvhob. 
 

(Foto: Dannie Rosenkrantz)
 ____________
 
Hobros officielle bettingpartner, Bet25, har en række gode spilforslag til mødet med F.C. Vestsjælland. Her kan du b.la. spille på…
 
  • At Hobro vinder kampen mod F.C. Vestsjælland til odds 2.85
  • At Quincy Antipas bliver kampens første målscorer til odds 9.00
  • At Jesper Rask holder buret rent til odds 3.40
 
Du kan som altid se flere gode spilforslag på www.bet25.dk

Tilbage til oversigten