Vito: Tror vi kan overraske mod FC Nordsjælland

Lørdag venter årets første kamp på udebane, når Hobro IK gæster FC Nordsjælland. Her forventer Vito Hammershøy-Mistrati en god kamp, og han tror, at mandskabet fra Mariagerfjord kan få point med hjem fra Farum.
 
- Jeg forventer en god kamp. Jeg ved ikke hvorfor, men vi spiller altid godt mod FC Nordsjælland, og de står godt til os. Jeg tror, vi har rimelige muligheder for at få point. Så jeg tror godt, vi kan overraske derovre, siger Vito Hammershøy-Mistrati, der har respekt for nordsjællændernes fart i front.
 
- De har jo deres 2 kanter oppe foran, som har så meget speed, at det er vanskeligt at følge med, hvis ikke du er klar. Mod Brøndby så vi jo, at de kommer frem til rigtig mange chancer, og hvis de gør det mod Brøndby, så kan de også gøre det mod os, hvis vi ikke er på dupperne, fortæller Hobro IK’s nummer 7.
 
 
I søndags spillede Hobro IK 0-0 mod AC Horsens, men mandskabet fra Mariagerfjord har det med at spille målrige kampe, når modstanderen hedder FC Nordsjælland. De to hold er tidligere tørnet sammen ni gange i Superligaen, og i de ni kampe er der i gennemsnit blevet scoret 3,2 mål. Vito Hammershøy-Mistrati tror også på en målrig affære i Farum på lørdag.
 
- Det er jo generelt målrige kampe, når vi møder FC Nordsjælland. Jeg kan huske, vi vandt 3-2, vi har tabt 3-2 derovre, og vi har vundet 4-0. Så jeg tror, der kommer til at blive scoret mange mål slutter Vito Hammershøy-Mistrati.
 
 
Fanklubben Hobro Yellow Vikings arrangerer bustur til lørdagens opgør mod FC Nordsjælland, hvilket man kan læse mere om på deres hjemmeside.

Tilbage til oversigten