Vito: Vi giver ikke Brøndby nok modstand

Hobro IK havde ikke mange chancer i aftenens 1-0-nederlag mod Brøndby IF, og det frustrerer Vito Hammershøy-Mistrati, der ikke mener, man gav holdet fra Vestegnen nok modstand.
 
- Vi er ringe i 65-70 minutter, og så slutter vi til gengæld godt af. Selvfølgelig er det svært at spille mod Brøndby, men jeg synes ikke, vi giver dem nok modstand alligevel. Vi har nogle okay situationer, hvor vi spiller fint, men jeg tror ikke, vi har en afslutning. Pål har en, men udover det har vi ikke rigtig nogen, og det er ikke tilfredsstillende.


 


Pål Kirkevold og Edgar Babayan blev begge skiftet ind midtvejs i anden halvleg, og herefter begyndte holdet fra Mariagerfjord af komme frem til mere i offensiven. Vito Hammershøy-Mistrati erkender, at de to holdkammerater leverede gode indhop, men vil ikke give dem hele æren for de 20-25 fine minutter mod slutningen af kampen.

- De gør det godt, da de kommer ind. Pål og Edgar er to vanvittigt dygtige spillere, som kan spille på en del Superliga-hold, så det var et plus at få dem ind. Jeg synes ikke, at Sabbi og Julian spillede dårligt overhovedet, men Pål og Edgar gjorde det rigtig godt.

- Så tror jeg også, det er meget almindeligt, at når man er bagud i en kamp, så presser man på til sidst. Så jeg ved ikke, om det kun var deres fortjeneste, men de havde da en del af æren af, at vi spille bedre til sidst.


Selvom det ikke lykkedes at få spillet til af flyde, så var Vito Hammershøy-Mistrati tilfreds med den arbejdsindsats, der blev lagt for dagen, og det skal man tage med videre til næste kamp mod SønderjyskE.
 
- Jeg synes, vi gav den, hvad vi kunne energimæssigt. Der var ikke nogen, der holdt igen, og vi fik løbet en masse meter. Nogen af dem, synes jeg, er forgæves, men jeg synes, vi arbejder knaldhårdt. Selvom vi ikke får spillet til at flyde, så er det alligevel positivt.

Hobro IK's næste kamp spilles mod SønderjyskE hjemme på DS Arena på lørdag.

Tilbage til oversigten